CO2-AFTRYK

Tilmeld din virksomhed og vis at du har taget stilling til dit CO2 aftryk

Når du tilmelder dig så er det vigtigt at du tager stilling til dit CO2 aftryk. Fortæl hvad det er du gør i forhold til din hjemmeside eller webshop for at mindske CO2 aftrykket. 

Her på siden vil vi tage de bedste fortællinger ud og ligger dem i vores blog. Derfor har du ekstra motivation for at gøre så meget ud af beskrivelsen som muligt.

HUSK
Du bliver først udgivet på denne side når vores logo, tekst og link er aktivt på din hjemmeside. Når du fjerner logo, tekst eller link igen så fjernes dit ligeledes herfra siden.

Er dette endnu et Linkbuilding site eller ?

Nej planen er ikke at lave dette til endnu et Linkbuilding site. Vores plane her er at lave et site der fortæller om alle de skønne virksomheder, hjemmesider, webshops her i Danmark der går op i miljøet og gør en aktiv indsats for at mindske vores co2 aftryk

Der er så mange virksomheder der gør rigtig meget i forhold til at passe på miljøet. Nogle udvælger produkter der er bedre for miljøet frem for standart produkter. Andre gør alt hvad de kan for ikke at efterlade noget rest affald men sørger for at alt kan genbruges. Mangevirksomheder sender varer ud i genbrugs emballage og sørger for at kunderne kan sende varer retur i den samme indpakning. Så der gøres rigtig meget allerede. 

Lad os få fortalt nogle af alle de gode fortællinger der gemmer sig rundt om i Danmark.