CO2-AFTRYK

Regler for at benytte CO2-aftryk.dk

Her kan du læse reglerne for at benytte CO2-aftryks logo og for at blive vist her på siden.

Der er nogle få ting der skal overholdes.

  1. Din hjemmeside / webshop skal være en .dk hjemmeside
  2. Ejerskabet af hjemmesiden skal kunne læses på punktum.dk  og være hjemmehørende i Danmark
  3. Vores logo skal indsættes på din “om” side og under logoet skal du skrive “Denne hjemmeside har taget stilling til CO2-aftryk” og i den sætning linker du til www.co2-aftryk.dk 
  4. Du må kun bruge logoet hvis du har ansøgt om det og vi har godkendt det ved at oprette dig her på siden. Du får en bekræftelses mail når du er oprettet på siden.
  5. Da vores mål er at sprede glæde og vise hvor mange virksomheder der tager ansvar for deres co2 aftryk så samler vi på gode historier og fortællinger. Derfor skal du fortælle noget om hvad i gør på jeres hjemmeside for at hjælpe miljøet. 
  6. Hver uge vil vi prøve at finde en rigtig god historie der fortæller om noget sjovt, anderledes eller noget helt vildt de gør for at mindske deres co2 aftryk. Den hjemmeside / webshop vil blive fremhæfte i vores blog og få ekstra opmærksomhed.
  7. Hvis du bliver udtrukket til at få ekstra opmærksomhed så tager vi nogle print screen af din hjemmeside / Webshop – derfor er det vigtigt at du giver tilladelse til at vi må tage de billeder og vise dem her i artiklerne.

 

Der er nogle sider som ikke kan blive optaget her på siden. Det er sider der tilbyder spil, lån, erotik eller sider der handler om politik og religion. Ligeledes skal siderne være skrevet på Dansk for at kunne blive en del af fællesskabet.

Vi glæder os til at udgive alle jeres skønne fortællinger om jeres indsatser for miljøet.